AVÍS LEGAL

 

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:
Raó social: PLATS CUINATS VILANOVA, SL
NIF: B17275280
Adreça: C/ Illa Fuerteventura, 3 – 17007 – GIRONA – GIRONA
Telèfon: 972 606 699
REG. MERCANTIL DE GIRONA TOMO 65 FOLI 172 FULLA GE1155 INC 1 DATA
17-12-1990

FINALITAT DEL LLOC WEB.
La finalitat d’aquest lloc web es descriure els serveis i productes oferts per PLATS CUINATS VILANOVA, SL a través del domini web www.restaurantaurora.cat.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.restaurantaurora.cat.

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb PLATS CUINATS VILANOVA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de PLATS CUINATS VILANOVA, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de PLATS CUINATS VILANOVA, SL,

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
PLATS CUINATS VILANOVA, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

PLATS CUINATS VILANOVA, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de PLATS CUINATS  VILANOVA, SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de PLATS CUINATS VILANOVA, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.